• Welcome to TalkEmount.com, the best Sony E-mount camera and photography community on the web.
    Click here to join for free and enjoy unlimited photo uploads in our forums.

Thread Prefix for Sample Image Archive

eno789

TalkEmount Top Veteran
Joined
Jan 1, 2012
Messages
779
Location
NoCal, USA
Real Name
Brian
Does any one know how to set a [Sample Archive] thread prefix for posting a new thread in the Sample Image Archive subforum? Without the prefix, it does not allow you to create a new thread. I used to be able to set a prefix from a drop down. For some reason, I'm no longer able to. Please help. Thanks!
 

Bimjo

Super Moderator
Joined
Oct 28, 2011
Messages
4,595
Location
Washington State
Real Name
Jim
I bumped my head into the same issue this afternoon. It was my first time trying to post in that particular sub-forum though so I figured I just didn't know the seekrit sqwerrll password or something. ;)
 

Dioptrick

TalkEmount All-Pro
Joined
Feb 4, 2012
Messages
1,528
Location
New Zealand
I gave up trying several months ago... I used to be able to do it (I have a couple of threads in there), but can't do it anymore...
 

Amin Sabet

Administrator
Joined
Aug 6, 2011
Messages
1,950
This should be fixed now. You shouldn't have to add a prefix at all. It should be added automatically after you make the post.
 

eno789

TalkEmount Top Veteran
Joined
Jan 1, 2012
Messages
779
Location
NoCal, USA
Real Name
Brian
  • Thread Starter Thread Starter
  • #6
Yes, it's working now. Just posted a new thread. Thanks Amin!
 
Top Bottom