1. Welcome to TalkEmount.com—a friendly Sony E-mount camera & photography discussion forum!

    If you are thinking of buying a camera or need help with your photos, you will find our forum members full of advice! Click here to join for free!

Menu settings

Discussion in 'Sony Alpha E-Mount Cameras' started by macjim, Oct 8, 2011.

  1. macjim

    macjim TalkEmount Regular

    158
    Aug 10, 2011
    I have a question I hope you can answer. When I switch on the NEX-5N the menu doesn't show what the camera is seeing but a White menu for setting the time zone. I've not yet figured out how to stop this screen showing and hoped you'd have an answer.


    Sent from my iPad using Tapatalk
     
  2. neodraig

    neodraig TalkEmount Rookie

    18
    Sep 6, 2011
    Have you fully charged your battery?
    If not you should do so, it may be the problem.
     
  3. macjim

    macjim TalkEmount Regular

    158
    Aug 10, 2011
    Fully charged out the box


    Cheers, Macjim.
     
  4. macjim

    macjim TalkEmount Regular

    158
    Aug 10, 2011
    I thought I had figures it out buy I was wrong. Going to reset the time/day etc to see if that fixes it


    Cheers, Macjim.
     
  5. macjim

    macjim TalkEmount Regular

    158
    Aug 10, 2011
    Cracked it! It was the date/time etc. that wasn't set up correctly so it was wanting me to finish of the set up. Silly me, cameras more intelligent than me :-(


    Cheers, Macjim.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.