Lightroom CC

Discussion in 'Post-Production' started by unlo, Aug 22, 2016.

  1. unlo

    unlo Sony ******

    Jan 19, 2014
    Ohio
    Matt
    ok, so maybe someone here can help with this increasingly frustrating phenomenon


    Edit: jpegs = you get no lens profile as camera makes adjustments
     
    Last edited: Aug 22, 2016
  2. WoodWorks

    WoodWorks Super Moderator Subscribing Member

    Dec 12, 2012
    Ashland, OR, USA
    David
    :hmmm::sorry:
     
    • Agree Agree x 1
  3. bdbits

    bdbits TalkEmount All-Pro

    Sep 10, 2015
    Bob
    Sounds like the program's files have become corrupted in some way. I would try uninstalling/reinstalling. This should not cause data loss, as the critical piece in LR is the catalog which is in your user profile. Still, I would do a backup first, just in case.
     
  4. Mus Aziz

    Mus Aziz TalkEmount All-Pro

    Sep 3, 2015
    Mus
    Matt, are your files RAW or camera processed JPEGs?
     
    • Winner Winner x 1
    • Wow Wow x 1
  5. unlo

    unlo Sony ******

    Jan 19, 2014
    Ohio
    Matt
    DING DING DING ! we have a winner! the answer was staring me right in the face the whole time. thanks for pointing this out. sheesh
    im SOO used to always shooting raw+jpeg that I must have overlooked that fact! somehow I got switched over to xtra fine it seems for a few shots in some of my series! well

    folks... that explains everything. no lens profile b/c in camera adjustments have been applied it seems.
     
    • Like Like x 2
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.