Can't connect to wi-fi, help!

Discussion in 'Sony Alpha E-Mount Cameras' started by CMJT, Mar 4, 2013.

  1. CMJT

    CMJT TalkEmount Rookie

    11
    Mar 2, 2013
    I've been trying to get my new 5R connected to wi-fi in my home for last hour or so. Did anyone else have any issues. I'm a newbie so go easy on me. I did try a search as well but no luck. I watched a youtube video but no luck so far.
     
  2. Rich

    Rich TalkEmount Veteran

    253
    Nov 20, 2012
    Salisbury UK
    Richard
    Sorry to hear of this. I have a 6 but haven't tried WI-FI as I don't really have a use for it. I'm really not an expert in this field, but is it anything to do with access permissions on your WI-FI system?

    Now you have raised this problem I'll give mine a go and see what happens.

    Hope you get it sorted out.
     
  3. Rich

    Rich TalkEmount Veteran

    253
    Nov 20, 2012
    Salisbury UK
    Richard
    For what it is worth, I just connected my 6 to WI-FI ok. Fiddly inputting the access password.

    Went to Menu>Application>Play memory camera apps>input network password and straight in no problem.

    Don't know if that helps. I hope so. I'm sure there are some folk who can help far better than I can.

    All the best.

    Rich.
     
  4. CMJT

    CMJT TalkEmount Rookie

    11
    Mar 2, 2013
    Thanks for the help Rich. Finally success!!!! Can't wait to start using this camera.
     
  5. MySonyNex-5R

    MySonyNex-5R TalkEmount Regular

    26
    Feb 20, 2013
    Morgan Hill, California
    PhatMR
    I got this camera 4 weeks ago and I can't put it down! Enjoy!!!
     
  6. Rich

    Rich TalkEmount Veteran

    253
    Nov 20, 2012
    Salisbury UK
    Richard
    Pleased to see you got it sorted out. Enjoy the camera! :cool:
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.